|
|
#241 |
|
Connoisseur
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posts: 88
Device: Kobo Glo, H2O
|
Dalej nie działa. Natomiast moje kolejne obserwacje poczyniona na przykładzie paru książek są następujące:
- jeśli książka nie ma w Calibre ustawionego ID Lubimy czytać i nie ma kilku wydań w LC, to metadane pobierają się bez problemu, - jeśli książka ma w Calibre ustawione ID LC i nie ma kilku wydań, to metadane pobierają się bez problemu, - jeśli książka nie ma w Calibre ustawionego ID LC i ma kilka wydań, to metadane się pobierają, ale wtyczka nie pyta z którego wydania je pobrać, - jeśli książka ma w Calibre ustawione ID LC i ma kilka wydań, to wyskakuje błąd, który wkleiłem wcześniej. Jak zauważyła szanowna Autorka wtyczki błąd rzeczywiście wydaje się nie mieć nic wspólnego z wtyczką, ale po moich testach tym bardziej nie wiem co się dzieje i komu to zgłosić. |
|
|
|
|
|
#242 |
|
Guru
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posts: 950
Device: Various
|
OK. To już są jakieś konkrety. Posiedzę nad tymi uwagami i zobaczymy.
|
|
|
|
| Advert | |
|
|
|
|
#243 |
|
Zealot
![]() Posts: 110
Device: Prestigio PER3464B, Onyx Lynx, Lenovo S5000 i Tab4-8"
|
U mnie podobnie jak u @mietek81. Mój błąd, że nie napisałem dokładnie.
np. - jeśli książka ma w Calibre ustawione ID LC i ma kilka wydań, to wyskakuje błąd, który wkleiłem wcześniej. calibre, version 9.3.1 BŁĄD: Błąd pobierania: Nieudane pobieranie metadanych; naciśnij „Pokaż szczegóły”, by uzyskać więcej informacji Traceback (most recent call last): File "multiprocessing\connection.py", line 338, in _recv_bytes BrokenPipeError: [WinError 109] Potok został zakończony During handling of the above exception, another exception occurred: Traceback (most recent call last): File "calibre\utils\ipc\simple_worker.py", line 53, in run File "calibre\utils\ipc\__init__.py", line 20, in eintr_retry_call File "multiprocessing\connection.py", line 256, in recv File "multiprocessing\connection.py", line 353, in _recv_bytes EOFError Serdecznie pozdrawiam bravosx |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| improved, lubimyczytac, plugin |
|