Register Guidelines E-Books Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   MobileRead Forums > E-Book Software > Calibre

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-28-2018, 01:55 PM   #1
momus
Junior Member
momus began at the beginning.
 
Posts: 3
Karma: 10
Join Date: Jan 2017
Device: Kindle Paperwhite
Content Server - How to clear localstorage?

Hi, I installed calibre-server3 on Linux (centos) behind reverse-proxy (nginx). Few versions ago I opened library in Firefox for Android, but there was a problem with opening/running search filters (problem was exists also in Firefox/chrome for PC). After update to Calibre 3.16 and cleaning all localstorage (in developers tools) problem is fixed/resolved - search filters works in Firefox/Chrome for PC.

Now I want to clean localstorage on Android Firefox/Chrome, but there is no option for it. There is no DevTools on android browsers.

How to clear/refresh localstorage on android browsers? Especially I want delete/refresh all data in key: "calibre-interface-data-current".

Maybe it's good idea to add option to menu, to interface.
momus is offline   Reply With Quote
Old 01-28-2018, 02:30 PM   #2
kovidgoyal
creator of calibre
kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.
 
kovidgoyal's Avatar
 
Posts: 33,402
Karma: 10205094
Join Date: Oct 2006
Location: Mumbai, India
Device: Various
Sure you can, IIRC it is done by through settings. A quick google will get you instructions. Ad interface data is automatically reloaded by the web app when you hit refresh, there should be no need to manually clear the cache.
kovidgoyal is offline   Reply With Quote
Advert
Old 03-23-2018, 04:13 PM   #3
momus
Junior Member
momus began at the beginning.
 
Posts: 3
Karma: 10
Join Date: Jan 2017
Device: Kindle Paperwhite
I don't want to clear cache of application (chrome/firefox) loosing all data, I want only clean cache of Calibre Content Server webpage.

I found on one computer corrupted localStorage data. There is some problem with old translations in "calibre-translations-current", which it's not reloaded, even when new version of calibre-server was installed on server.

I attached file with wrong and correct data.

There is a second problem. How to reload webpage when I change language of calibre-server e.g. from english to polish or polish to english without clearing webbrowser cache?

Stack trace of error:
Code:
uncaught exception: KeyError:
Error at :0:
Traceback (most recent call last):

node_clicked@https://calibre3.kklimczak.eu/:13344:17
render_tag_browser@https://calibre3.kklimczak.eu/:13579:13
render_children@https://calibre3.kklimczak.eu/:13488:39
@https://calibre3.kklimczak.eu/:3331:28
render_markup@https://calibre3.kklimczak.eu/:3287:27
KeyError

And raw message from console:
Code:
Object { message: " ", stack: "__init__@https://calibre3.kklimczak.eu/#library_id=Calibre&panel=book_list^search:2036:19\n__init__@https://calibre3.kklimczak.eu/#library_id=Calibre&panel=book_list^search:2098:37\nKeyError@https://calibre3.kklimczak.eu/#library_id=Calibre&panel=book_list^search:2094:5\nrender_markup@https://calibre3.kklimczak.eu/#library_id=Calibre&panel=book_list^search:3287:27\n@https://calibre3.kklimczak.eu/#library_id=Calibre&panel=book_list^search:3331:28\nrender_children@https://calibre3.kklimczak.eu/#library_id=Calibre&panel=book_list^search:13488:39\nrender_tag_browser@https://calibre3.kklimczak.eu/#library_id=Calibre&panel=book_list^search:13579:13\nnode_clicked@https://calibre3.kklimczak.eu/#library_id=Calibre&panel=book_list^search:13344:17\n", name: "KeyError", … }
Attached Files
File Type: txt calibre-notok.txt (20.9 KB, 77 views)
File Type: txt calibre-ok.txt (21.8 KB, 60 views)

Last edited by momus; 03-23-2018 at 04:16 PM.
momus is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2018, 11:36 PM   #4
kovidgoyal
creator of calibre
kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.
 
kovidgoyal's Avatar
 
Posts: 33,402
Karma: 10205094
Join Date: Oct 2006
Location: Mumbai, India
Device: Various
Browsers allow you to clear application cache per domain, so you can perfectly well clear only the calibre cache.

And no changing interface language without clearing the cache is not supported.
kovidgoyal is offline   Reply With Quote
Old 03-24-2018, 12:44 AM   #5
kovidgoyal
creator of calibre
kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.
 
kovidgoyal's Avatar
 
Posts: 33,402
Karma: 10205094
Join Date: Oct 2006
Location: Mumbai, India
Device: Various
ANd that should allow switching the interface language without needing to clear the cache: https://github.com/kovidgoyal/calibr...440b4294350077
kovidgoyal is offline   Reply With Quote
Advert
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
installing Calibre content server 3 on ubuntu server 16_04 khyox Calibre 22 01-06-2018 11:34 PM
Content server on ubuntu 12.04 headless server ImageMagick: libltdl.so.7 Cool Javelin Calibre 5 04-08-2015 02:20 AM
Calibre Content Server and Windows Home Server 2011 HughMcC Calibre 8 10-01-2014 07:26 AM
500 Internal Server Error accessing content server Calibre 0.8.8 DaddyO57 Calibre 1 07-20-2012 06:08 PM
Content server not serving all content. False_Chicken Calibre 0 10-19-2011 05:56 PM


All times are GMT -4. The time now is 06:28 PM.


MobileRead.com is a privately owned, operated and funded community.