View Single Post
Old 02-25-2026, 07:46 AM   #241
mietek81
Connoisseur
mietek81 , Klaatu Barada Niktu!mietek81 , Klaatu Barada Niktu!mietek81 , Klaatu Barada Niktu!mietek81 , Klaatu Barada Niktu!mietek81 , Klaatu Barada Niktu!mietek81 , Klaatu Barada Niktu!mietek81 , Klaatu Barada Niktu!mietek81 , Klaatu Barada Niktu!mietek81 , Klaatu Barada Niktu!mietek81 , Klaatu Barada Niktu!mietek81 , Klaatu Barada Niktu!

Device: Kobo Glo, H2O
Dalej nie działa. Natomiast moje kolejne obserwacje poczyniona na przykładzie paru książek są następujące:
- jeśli książka nie ma w Calibre ustawionego ID Lubimy czytać i nie ma kilku wydań w LC, to metadane pobierają się bez problemu,
- jeśli książka ma w Calibre ustawione ID LC i nie ma kilku wydań, to metadane pobierają się bez problemu,
- jeśli książka nie ma w Calibre ustawionego ID LC i ma kilka wydań, to metadane się pobierają, ale wtyczka nie pyta z którego wydania je pobrać,
- jeśli książka ma w Calibre ustawione ID LC i ma kilka wydań, to wyskakuje błąd, który wkleiłem wcześniej.

Jak zauważyła szanowna Autorka wtyczki błąd rzeczywiście wydaje się nie mieć nic wspólnego z wtyczką, ale po moich testach tym bardziej nie wiem co się dzieje i komu to zgłosić.
mietek81 is offline   Reply With Quote