View Single Post
Old 02-18-2025, 12:48 PM   #206
BeckyEbook
Guru
BeckyEbook ought to be getting tired of karma fortunes by now.BeckyEbook ought to be getting tired of karma fortunes by now.BeckyEbook ought to be getting tired of karma fortunes by now.BeckyEbook ought to be getting tired of karma fortunes by now.BeckyEbook ought to be getting tired of karma fortunes by now.BeckyEbook ought to be getting tired of karma fortunes by now.BeckyEbook ought to be getting tired of karma fortunes by now.BeckyEbook ought to be getting tired of karma fortunes by now.BeckyEbook ought to be getting tired of karma fortunes by now.BeckyEbook ought to be getting tired of karma fortunes by now.BeckyEbook ought to be getting tired of karma fortunes by now.

BeckyEbook's Avatar

Device: Various
Potwierdzam problem i szukam rozwiązania.

Podobne problemy pojawiały się w przeszłości, ale samoistnie przechodziły (lub po przełączeniu dostawcy internetu).

Proszę o cierpliwość, mam akurat na głowie trochę innych spraw.

EDIT: Mam nadzieję, że problem sam się rozwiąże, bo strona LC naprawdę zwraca błąd numer 500 (Internal Server Error) dla każdego.

Przygotuję aktualizację wtyczki, aby obsłużyć błąd numer 500, ale niewiele mogę z tym zrobić. Obsługa błędów spowoduje tylko zapisanie do dziennika informacji, że wystąpił błąd, a nie poprawne pobranie danych książki.

EDIT 2: Zapanowałam nad draństwem. Dodałam dodatkową próbę pobrania danych pomimo błędu 500 i – co zaskakujące – udało się!
Za chwilę opublikuję nową wersję wtyczki.

EDIT 3: Wersja 2.3.1 jest dostępna.

Last edited by BeckyEbook; 02-18-2025 at 05:01 PM.
BeckyEbook is offline   Reply With Quote