View Single Post
Old 02-02-2022, 01:30 PM   #122
BeckyEbook
Guru
BeckyEbook ought to be getting tired of karma fortunes by now.BeckyEbook ought to be getting tired of karma fortunes by now.BeckyEbook ought to be getting tired of karma fortunes by now.BeckyEbook ought to be getting tired of karma fortunes by now.BeckyEbook ought to be getting tired of karma fortunes by now.BeckyEbook ought to be getting tired of karma fortunes by now.BeckyEbook ought to be getting tired of karma fortunes by now.BeckyEbook ought to be getting tired of karma fortunes by now.BeckyEbook ought to be getting tired of karma fortunes by now.BeckyEbook ought to be getting tired of karma fortunes by now.BeckyEbook ought to be getting tired of karma fortunes by now.

BeckyEbook's Avatar

Device: Various
Poprawiłam to w wersji 2.2.20.
Musiałam to zrobić dwuetapowo, bo wyszukiwarka w LC nie pozwala na wyszukanie ampersanda, więc w tych rzadkich przypadkach wyszukiwanie ograniczam do fragmentu tytułu przed znakiem &, co powinno wystarczyć.
Takie tytuły są nieczęste, ale dzięki Twoim zgłoszeniom ładnie wyłapujemy nawet takie niezmiernie rzadkie przypadki.

Poczekam za opublikowaniem nowej wersji, bo jestem pewna, że wkrótce znowu coś wyłapiesz
BeckyEbook is offline   Reply With Quote