View Single Post
Old 12-12-2021, 05:25 AM   #83
BeckyEbook
Guru
BeckyEbook ought to be getting tired of karma fortunes by now.BeckyEbook ought to be getting tired of karma fortunes by now.BeckyEbook ought to be getting tired of karma fortunes by now.BeckyEbook ought to be getting tired of karma fortunes by now.BeckyEbook ought to be getting tired of karma fortunes by now.BeckyEbook ought to be getting tired of karma fortunes by now.BeckyEbook ought to be getting tired of karma fortunes by now.BeckyEbook ought to be getting tired of karma fortunes by now.BeckyEbook ought to be getting tired of karma fortunes by now.BeckyEbook ought to be getting tired of karma fortunes by now.BeckyEbook ought to be getting tired of karma fortunes by now.

BeckyEbook's Avatar

Device: Various
Wypuściłam wersję 2.2.7.
Na podstawie Twoich przykładów zmieniłam domyślne funkcje, więc teraz powinni być poprawnie wyszukiwani autorzy z nazwiskami złożonymi oraz tacy z „von” lub „van” przed nazwiskiem.
Nadpisałam także funkcję, która określa ostateczną kolejność na liście ze znalezionymi książkami. Ma to szczególne znaczenie w przypadku wyszukiwania masowego, gdy brany jest pod uwagę właśnie pierwszy z listy. Mam nadzieję, że będzie lepiej, choć zapewne nie idealnie.

Na razie proszę o przetestowanie wersji 2.2.7 i zgłaszanie ewentualnych nieprawidłości.

Last edited by BeckyEbook; 12-13-2021 at 12:50 PM. Reason: Typo
BeckyEbook is online now   Reply With Quote