View Single Post
Old 02-03-2021, 08:07 AM   #182
leschek
Enthusiast
leschek began at the beginning.

Device: Onyx Poke2
Quote:
Originally Posted by jindroush View Post
No, pojďme tu situaci nějak rozmotat:
Verze 1.4.21 pluginu má VYPNUTÉ stahování obálek.
Verze 1.4.24 je má ZAPNUTÉ.
Jaké obálky se tedy stáhnou přes verzi 1.4.21?
Omlouvám se, že jsem to nepopsal správně. Ve verzi 1.4.21 se mi nevyhledávají obálky z databazeknih.cz, ale vyhledávají se pomocí ostatních pluginů (kobo, amazon, google a pár dalších). Ve verzi 1.4.24 se mi vyhledává i obálka z databazeknih.cz (chvilku se točí „načítací“ ikona vyhledávání i u ostatních pluginů), ale jakmile se obálka z databazeknih.cz zobrazí, všechny ostatní vyhledávání obálek jsou přerušený a zobrazí se chybová hláška (v předchozím příspěvku). Pokud nějaký jiný plugin najde obálku rychleji než databazeknih.cz, tak i ta obálka z jiného pluginu zůstane ve výběru obálek. Protože jsou obálky z databazeknih.cz malé, tak v 99% případů používám obálku vyhledanou jiným pluginem - proto mi chování verze 1.4.24 trochu vadí a raději používám 1.4.21.

Quote:
Jakou přesně verzi Calibre máš (verze, 32/64, jazyk, který z downloadů)?
Calibre 5.10.1 portable z Portableapps. Nejsem si jist jestli je to 64 nebo 32bitová verze. Nenašel jsem v Calibre info „o programu“. Používám Calibre v angličtině.

Quote:
Jaký OS?
Windows 10 Pro, 20H2, 64bit

Quote:
A poslední - jak máš nastavené "METADATA SOURCES"? = dostávám se tam tak, že na knize zmáčknu E, a dole zmačknu ozubené kolečko. Vlevo je pak výběr pluginů pro stahování obálek a jejich prioritizace. Jaké máš vybrané s jakou prioritou?
Ozubené kolečko mě trochu zmátlo , ale mám tam Amazon, Goodreads, Kobo, Open Library, Databázeknih s prioritou 1 a Big Book Search, Google a Google images s prioritou 2.

Quote:
Jak vyhledáváš obálky? Přes E a "Download Cover"?
Obvykle přes tlačítko „Edit Metadata“ (což je vlastně E) a pak „Download Metadata“. Velmi zřídka přes „Download Cover“.
leschek is offline   Reply With Quote