Quote:
Originally Posted by jindroush
No, pojďme tu situaci nějak rozmotat:
Verze 1.4.21 pluginu má VYPNUTÉ stahování obálek.
Verze 1.4.24 je má ZAPNUTÉ.
Jaké obálky se tedy stáhnou přes verzi 1.4.21?
|
Omlouvám se, že jsem to nepopsal správně. Ve verzi 1.4.21 se mi nevyhledávají obálky z databazeknih.cz, ale vyhledávají se pomocí ostatních pluginů (kobo, amazon, google a pár dalších). Ve verzi 1.4.24 se mi vyhledává i obálka z databazeknih.cz (chvilku se točí „načítací“ ikona vyhledávání i u ostatních pluginů), ale jakmile se obálka z databazeknih.cz zobrazí, všechny ostatní vyhledávání obálek jsou přerušený a zobrazí se chybová hláška (v předchozím příspěvku). Pokud nějaký jiný plugin najde obálku rychleji než databazeknih.cz, tak i ta obálka z jiného pluginu zůstane ve výběru obálek. Protože jsou obálky z databazeknih.cz malé, tak v 99% případů používám obálku vyhledanou jiným pluginem - proto mi chování verze 1.4.24 trochu vadí a raději používám 1.4.21.
Quote:
Jakou přesně verzi Calibre máš (verze, 32/64, jazyk, který z downloadů)?
|
Calibre 5.10.1 portable z
Portableapps. Nejsem si jist jestli je to 64 nebo 32bitová verze. Nenašel jsem v Calibre info „o programu“. Používám Calibre v angličtině.
Quote:
Jaký OS?
|
Windows 10 Pro, 20H2, 64bit
Quote:
A poslední - jak máš nastavené "METADATA SOURCES"? = dostávám se tam tak, že na knize zmáčknu E, a dole zmačknu ozubené kolečko. Vlevo je pak výběr pluginů pro stahování obálek a jejich prioritizace. Jaké máš vybrané s jakou prioritou?
|
Ozubené kolečko mě trochu zmátlo

, ale mám tam Amazon, Goodreads, Kobo, Open Library, Databázeknih s prioritou 1 a Big Book Search, Google a Google images s prioritou 2.
Quote:
Jak vyhledáváš obálky? Přes E a "Download Cover"?
|
Obvykle přes tlačítko „Edit Metadata“ (což je vlastně E) a pak „Download Metadata“. Velmi zřídka přes „Download Cover“.