View Single Post
Old 12-08-2020, 03:43 PM   #148
pelix
Junior Member
pelix began at the beginning.

Device: kindle
Zdravím,

já mám také problém s vyhledáváním v Calibre 5.x, přitom ve verzi 4.x mi vše fungovalo.
Vypadá to, na stejný nebo podobný problém jako měli uživatelé přede mnou.
Můj probléblém ale je, že Calibre mi běží na linuxu. Tuhle knihu jsem měl načtenou už v minulé verzi Calibre, ale nenajde mi vůbec nic ať zadám jakýkoliv název nebo autora.

Příkládám výpis:

calibre, version 5.6.0
CHYBA: Žádné nalezené shody: <p>Nepodařilo se nalézt žádné knihy odpovídající vašemu hledání. Zkuste, aby bylo hledání <b>méně konkrétní</b>. Například použijte pouze příjmení autora a jedno charakteristické slovo z názvu.<p>Pro zobrazení úplného protokolu klikněte na „Zobrazit podrobnosti“.

Running identify query with parameters:
{'title': '01 Hra o trůny 1', 'authors': ['George Raymond Richard Martin'], 'identifiers': {'isbn': '8071970573', 'databazeknih': 'hra-o-truny-1-29109', 'mobi-asin': '5de762b4-1fe8-43b3-9f44-03b8e9c31efd'}, 'timeout': 30}
Using plugins: DatabazeKnih.CZ (1, 4, 18)
The log from individual plugins is below

****************************** DatabazeKnih.CZ (1, 4, 18) ******************************
Found 0 results
Downloading from DatabazeKnih.CZ took 0.037122249603271484
Title:01 Hra o trůny 1
Authors:['George Raymond Richard Martin']

Starting workers for: ['https://www.databazeknih.cz/knihy/hra-o-truny-1-29109?show=alldesc']
Plugin DatabazeKnih.CZ failed
Traceback (most recent call last):
File "/usr/lib/calibre/calibre/ebooks/metadata/sources/identify.py", line 47, in run
self.plugin.identify(self.log, self.rq, self.abort, **self.kwargs)
File "calibre_plugins.databazeknih.__init__", line 135, in identify
a_worker_is_alive = False
ModuleNotFoundError: No module named 'calibre_plugins.databazeknih.worker'

************************************************** ******************************
The identify phase took 0.20 seconds
The longest time (0.037122) was taken by: DatabazeKnih.CZ
Merging results from different sources
We have 0 merged results, merging took: 0.00 seconds
pelix is offline   Reply With Quote