Register Guidelines E-Books Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   MobileRead Forums > E-Book Software > Calibre

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02-10-2010, 03:30 AM   #1
LarryLaser
Junior Member
LarryLaser began at the beginning.
 
LarryLaser's Avatar
 
Posts: 6
Karma: 10
Join Date: Feb 2010
Location: AR, USA
Device: MS Reader (.LIT)
Process Modules

Hope this is the right Place to ask this question.

When Calibre is running there are a dozen (12) process modules running in the background, why is this, and is it a glitch on the Operating system??

My System;
Windows 7 x64 Ultimate
Intel C2Q 6600 (2.4GHz)
8 GB mem
dual nVidia PCI cards
4 lcd Monitors

(I watch everything on my systems)

here is the image
LarryLaser is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2010, 11:37 AM   #2
kovidgoyal
creator of calibre
kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.
 
kovidgoyal's Avatar
 
Posts: 26,436
Karma: 5383257
Join Date: Oct 2006
Location: Mumbai, India
Device: Various
Got to preferences->advanced there you can control the number of worker processes.
kovidgoyal is offline   Reply With Quote
 
Advertisement
Old 02-10-2010, 12:13 PM   #3
LarryLaser
Junior Member
LarryLaser began at the beginning.
 
LarryLaser's Avatar
 
Posts: 6
Karma: 10
Join Date: Feb 2010
Location: AR, USA
Device: MS Reader (.LIT)
Thank You "kovidgoyal"

Thanks kovidgoyal
For the quick responce.

Is there a location to find the internal operations information??

Forgive me for being a geek but I am, I have never tried to learn Python before, so now I am trying to understand it now.
I run Multiple computers (all using Windows, I have tested many OS's for years and prefer MS.).

Another Question,
On a few other posts I have seen problems with the DB/Files locations.
I use one of my computers as the home-base as a Media Server, My e-Books files are massive and in many folders,... I would like to get the Calibre Manager to add all the files (Categorized by type and extensions), Image to show you. Is there a way??


Thanks Again
Larry
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	LibraryLayout.PNG
Views:	131
Size:	47.7 KB
ID:	45349  
LarryLaser is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2010, 01:32 PM   #4
Starson17
Wizard
Starson17 can program the VCR without an owner's manual.Starson17 can program the VCR without an owner's manual.Starson17 can program the VCR without an owner's manual.Starson17 can program the VCR without an owner's manual.Starson17 can program the VCR without an owner's manual.Starson17 can program the VCR without an owner's manual.Starson17 can program the VCR without an owner's manual.Starson17 can program the VCR without an owner's manual.Starson17 can program the VCR without an owner's manual.Starson17 can program the VCR without an owner's manual.Starson17 can program the VCR without an owner's manual.
 
Posts: 4,004
Karma: 177841
Join Date: Dec 2009
Device: WinMo: IPAQ; Android: HTC HD2, Archos 7o; Java:Gravity T
Quote:
Originally Posted by LarryLaser View Post
Thanks kovidgoyal
For the quick responce.

Is there a location to find the internal operations information??
Yes

Quote:
Another Question,
On a few other posts I have seen problems with the DB/Files locations.
I use one of my computers as the home-base as a Media Server, My e-Books files are massive and in many folders,... I would like to get the Calibre Manager to add all the files (Categorized by type and extensions), Image to show you. Is there a way??
See the pulldown arrow to the right of the Add books button.
Starson17 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Plugins and optional Python modules pdurrant Plugins 14 03-02-2010 04:28 AM
Building USB HID modules for 2.4.19-rmk7 hudson iRex 38 12-05-2009 04:05 AM
iLiad How to compile the iRex stock kernel and modules? jharker iRex Developer's Corner 7 11-22-2008 05:50 AM
NEC develops A4, A3 e-paper modules grimo1re News 2 10-29-2008 02:31 AM
iLiad USB serial modules drazvan iRex Developer's Corner 8 07-30-2007 06:43 PM


All times are GMT -4. The time now is 05:27 AM.


MobileRead.com is a privately owned, operated and funded community.