Register Guidelines E-Books Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   MobileRead Forums > E-Book Readers > Android Devices > enTourage eDGe

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-08-2011, 07:47 PM   #76
hector_joni
Member
hector_joni began at the beginning.
 
Posts: 11
Karma: 10
Join Date: Oct 2011
Device: pocket eDGe
It worked fine from step 11 (have Ermine 1.0.2), thanks a lot! Im just missing some apps like skype from the market?
hector_joni is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2011, 01:39 AM   #77
johnseeking
keeper of the cheese
johnseeking began at the beginning.
 
johnseeking's Avatar
 
Posts: 69
Karma: 12
Join Date: Jun 2011
Location: West Texas, USA
Device: Nook Tablet (mine), 2nd Gen Kindle 3G (wife's), Literati (kids')
Quote:
Originally Posted by tarvoke View Post
ktwombley you might consider putting this change into build.prop of your download please? save some confusion from some of the users...
This. Would be awesome.

It's not laziness so much as a language barrier thing, methinks. I have been poring over this thread nonstop, dripping with excitement for nearly a week now, and I still managed to miss it somehow.
johnseeking is offline   Reply With Quote
 
Advertisement
Old 10-09-2011, 05:55 PM   #78
tarvoke
Dog Dentist
tarvoke began at the beginning.
 
tarvoke's Avatar
 
Posts: 108
Karma: 18
Join Date: Sep 2011
Device: PE, GT540, VM670, GOGHVMU, Qualcomm 1600
Quote:
Originally Posted by johnseeking View Post
This. Would be awesome.

It's not laziness so much as a language barrier thing, methinks. I have been poring over this thread nonstop, dripping with excitement for nearly a week now, and I still managed to miss it somehow.
well, here's ktwombley's allmine-latest, along with the 1 change to build.prop specified by vldmr as being all that's necessary to fix keyboard/camera/track-thingy (attached!). I haven't tested it myself, sorry, but that 1 field (ro.product.device=edgejr) in build.prop inside the contained allmine.zip/system is the only single thing I have changed.

welcome to give it a try, it should apply fine over previous allmine updates, or as a replacement for allmine-latest.

if you already have the cyanogenmod 6 gapps installed (either from ermine 1.01/1.001/1.02) or from a previous allmine update attempt, you do not need gapps.zip when doing this. just this attached zip, renamed as update.zip
Attached Files
File Type: zip Allmine-latest-update-bproptoo.zip (4.67 MB, 70 views)
tarvoke is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2011, 06:02 PM   #79
tarvoke
Dog Dentist
tarvoke began at the beginning.
 
tarvoke's Avatar
 
Posts: 108
Karma: 18
Join Date: Sep 2011
Device: PE, GT540, VM670, GOGHVMU, Qualcomm 1600
(ktwombley I hope this is cool with you, it's your work alone that has helped us - if not I'll gladly delete the post)
tarvoke is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2011, 07:17 PM   #80
vicinc
Guru
vicinc has a complete set of Star Wars action figures.vicinc has a complete set of Star Wars action figures.vicinc has a complete set of Star Wars action figures.vicinc has a complete set of Star Wars action figures.vicinc has a complete set of Star Wars action figures.
 
Posts: 733
Karma: 443
Join Date: May 2011
Location: UK
Device: Pocket Edgex2(1unborked), Alex, Nook B&W, Nook Color, Nook STR
any luck you can edit the first post with most updated files? not for me, but majority of people are used only to look at first post.
vicinc is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2011, 08:55 PM   #81
ktwombley
Enthusiast
ktwombley began at the beginning.
 
Posts: 48
Karma: 32
Join Date: Sep 2011
Device: pocket edge
Sorry guys, gmail seems to have been eating my subscription emails. Let me catch up on the thread
ktwombley is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2011, 09:02 PM   #82
ktwombley
Enthusiast
ktwombley began at the beginning.
 
Posts: 48
Karma: 32
Join Date: Sep 2011
Device: pocket edge
Quote:
Originally Posted by fgruber View Post
I'm trying to restore the library from a backup I made before installin allmine and it tells me that this is a different device

WOuld this fix the problem?
Yep, it would fix your problem. This procedure will change your Library to match whatever serial number you put in there.
ktwombley is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2011, 09:03 PM   #83
ktwombley
Enthusiast
ktwombley began at the beginning.
 
Posts: 48
Karma: 32
Join Date: Sep 2011
Device: pocket edge
Quote:
Originally Posted by bobthesane View Post
Scratch that last. Got it working.

I forgot that I had moved my library to my sdcard. So the statement for me needed to replace /instorage with /sdcard, all other paths the same. Works for me now!

Now to fix my hibernate
Thanks for figuring that out, I'll add these instructions to the first post
ktwombley is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2011, 09:11 PM   #84
ktwombley
Enthusiast
ktwombley began at the beginning.
 
Posts: 48
Karma: 32
Join Date: Sep 2011
Device: pocket edge
Quote:
Originally Posted by tarvoke View Post
still wondering if the new framework jar is possibly responsible for /mnt/sdcard showing up as usb mass storage instead of /mnt/extcard? (or if it's just another damnfool thing I've done to myself)

anyone else who's installed allmine, could you please report?

thank you!
I have:
ubi:storage /intstorage
/dev/block/vold/7:0 /mnt/sdcard
/dev/block/vold/179:1 /mnt/extsdcard
ktwombley is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2011, 09:13 PM   #85
ktwombley
Enthusiast
ktwombley began at the beginning.
 
Posts: 48
Karma: 32
Join Date: Sep 2011
Device: pocket edge
Quote:
Originally Posted by Surveyah View Post
@ktwombley..

Thanks so much for posting the fix for marketplace....i was wondering when there would be a workaround for that. I installed both files (i already had Ermine on this), and it seemed to reboot ok.

I do have some minor issues (some have reported already):

1) touchpad is super sensitive and is basically useless.

2) I used to get YouTube ok with the YouTube app, now it hangs when loading videos (as do some Others).

3) rebooting takes forever

Those are the 3 major things that i detected so far but not super critical, but if there is a fix I would like to know it.
1. That'll be fixed by the build.prop edit everyone's talking about (and I'll put that in the first post soon)

2. Can you post a logcat of what's going down when this happens?

3. Sorry, I don't know if there's anything I can do about that.
ktwombley is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2011, 09:14 PM   #86
ktwombley
Enthusiast
ktwombley began at the beginning.
 
Posts: 48
Karma: 32
Join Date: Sep 2011
Device: pocket edge
Quote:
Originally Posted by jfgirl View Post
NEVER MIND!!!! I'm an idiot!!!!! I tried going through the web instead of the app. SO SORRY!!! It works including the library. Thanks sooooo much!!! Good job!!!!
Glad to hear it!

One thing, though! Once you get it set up on your PE, you can access it via the web without issue
ktwombley is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2011, 09:39 AM   #87
Surveyah
Member
Surveyah began at the beginning.
 
Posts: 17
Karma: 10
Join Date: May 2011
Device: Kindle
"1. That'll be fixed by the build.prop edit everyone's talking about (and I'll put that in the first post soon)

2. Can you post a logcat of what's going down when this happens?

3. Sorry, I don't know if there's anything I can do about that."



1. I already applied the edit and its working fine now.

2. does the logcat overwrite each time i try to do this? what directory is it in?

3. I'll live with it......and ty for all your hard work..
Surveyah is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2011, 09:40 AM   #88
Surveyah
Member
Surveyah began at the beginning.
 
Posts: 17
Karma: 10
Join Date: May 2011
Device: Kindle
Quote:
Originally Posted by Surveyah View Post
"1. That'll be fixed by the build.prop edit everyone's talking about (and I'll put that in the first post soon)

2. Can you post a logcat of what's going down when this happens?

3. Sorry, I don't know if there's anything I can do about that."

1. I already applied the edit and its working fine now.

2. does the logcat overwrite each time i try to do this? what directory is it in?

3. I'll live with it......and ty for all your hard work..
Surveyah is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2011, 11:28 AM   #89
ktwombley
Enthusiast
ktwombley began at the beginning.
 
Posts: 48
Karma: 32
Join Date: Sep 2011
Device: pocket edge
logcat constantly overwrites because it keeps it in a loop. But it's a big loop.

The easiest way to save logcat is to install alogcat:

http://code.google.com/p/alogcat/dow...3.apk&can=2&q=

Start alogcat, then perform the action which causes the FC, then go back to aLogcat. Hit menu, share, gmail, and send it to: edgejr-bugs@bellybuttonporn.com
ktwombley is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2011, 11:47 AM   #90
aluraread
Member
aluraread began at the beginning.
 
Posts: 14
Karma: 10
Join Date: Jul 2010
Device: aluratek libre
installed and runs perfectly

Many thanx to ktwombley, vldmr, tarvoke and all who contributed to this fix.
no observed anomalies, google voice only seems to support sms and voicemail
dunno if it's supposed to do more than that on the android platform, I assume not. In any case thanx again for some fine problem analysis and remedy.
aluraread is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The Ermine "Tweaks" Thread (Gapps, Ermine Bugs, and More) kennyminot enTourage eDGe 136 09-09-2012 03:53 PM
Who's willing to test this Ermine? ptsenter enTourage eDGe 11 07-06-2011 12:30 PM
is it possible to load “Android Market" or google application on PE Ermine version? tigerszheng enTourage eDGe 12 05-28-2011 12:09 AM
Ermine Snow enTourage Archive 77 04-11-2011 05:47 PM
Development Ermine UI Issues NiaTrue enTourage Archive 2 04-07-2011 04:53 PM


All times are GMT -4. The time now is 09:15 AM.


MobileRead.com is a privately owned, operated and funded community.