Register Guidelines E-Books Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   MobileRead Forums > E-Book Readers > Android Devices > enTourage eDGe

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 11-10-2011, 10:22 PM   #196
tarvoke
Dog Dentist
tarvoke began at the beginning.
 
tarvoke's Avatar
 
Posts: 108
Karma: 18
Join Date: Sep 2011
Device: PE, GT540, VM670, GOGHVMU, Qualcomm 1600
right, in quicker free you have a sort of multiple page desktop of widgets (really annoying, I liked quicker settings free much better)

- load quicker free

- menu button->add widget->system settings->screen lock

then on the page of widgets you should see a widget with the icon of pattern lock (square of 9 dots with a line connecting them)

and when I click on that widget, it shows the full settings:

Code:
Settings
Screen unlock security

None
Disable screen unlock security

Pattern
Draw pattern to unlock screen

PIN
Enter a numeric PIN to unlock screen

Password
Enter a password to unlock screen
(but if I go instead to e.g.
- home button->menu button->settings->security (aka location and security)
I don't get any of that)
tarvoke is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2011, 05:10 AM   #197
tony03
Junior Member
tony03 began at the beginning.
 
Posts: 4
Karma: 10
Join Date: Nov 2011
Device: Pocket Edge
Smile

Quote:
Originally Posted by tarvoke View Post
right, in quicker free you have a sort of multiple page desktop of widgets (really annoying, I liked quicker settings free much better)

- load quicker free

- menu button->add widget->system settings->screen lock

then on the page of widgets you should see a widget with the icon of pattern lock (square of 9 dots with a line connecting them)

and when I click on that widget, it shows the full settings:

Code:
Settings
Screen unlock security

None
Disable screen unlock security

Pattern
Draw pattern to unlock screen

PIN
Enter a numeric PIN to unlock screen

Password
Enter a password to unlock screen
(but if I go instead to e.g.
- home button->menu button->settings->security (aka location and security)
I don't get any of that)
Thank you very much. It works like a champ. Cheers.
tony03 is offline   Reply With Quote
 
Advertisement
Old 11-15-2011, 03:41 AM   #198
Last_of_the_PEs
Groupie
Last_of_the_PEs began at the beginning.
 
Last_of_the_PEs's Avatar
 
Posts: 192
Karma: 34
Join Date: May 2011
Device: Entourage PE
The blog cites the need for HDPI 6. On the CyanogenMod site that doesn't narrow it down much. There are NINE models with a check in the HDPI column, and I think every one has a CyanogenMod 6 version. Will ANY of them work?
I don't want to try all nine, or have the first (wrong) one I try roast my PE.

I'd really love getting Market running on my PE. My emulator stopped working and I don't have an Android phone, so acquiring apps is a huge pain. I was thinking of buying a cheap Android from 1SaleADay (Flash) just to get at Market, but the ones they have don't have Market either.

Thanks!
Last_of_the_PEs is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2011, 05:42 AM   #199
tarvoke
Dog Dentist
tarvoke began at the beginning.
 
tarvoke's Avatar
 
Posts: 108
Karma: 18
Join Date: Sep 2011
Device: PE, GT540, VM670, GOGHVMU, Qualcomm 1600
huh?

in the table immediately below that, there is exactly 1 link to v6 HDPI (ok, 2 links lol, there's a mirror...)

or the easy alternative is to use v1.01 (or 1.001 or 1.002) when doing the ermine upgrade as it contains exactly those gapps already (this is how I did, and was successful)
tarvoke is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2011, 03:27 AM   #200
Last_of_the_PEs
Groupie
Last_of_the_PEs began at the beginning.
 
Last_of_the_PEs's Avatar
 
Posts: 192
Karma: 34
Join Date: May 2011
Device: Entourage PE
AHA! I was looking at all the devices checked as HDPI and looking at those that offered a v.6.
This is what I got:
http://cmw.22aaf3.com/gapps/gapps-hd...114-signed.zip
Now I need to back everything off the PE and make sure I've got copies of everything before wiping it.
Last_of_the_PEs is offline   Reply With Quote
Old 11-23-2011, 11:08 AM   #201
florob
Member
florob began at the beginning.
 
Posts: 10
Karma: 10
Join Date: Oct 2011
Device: pocket edge
Hi guys, I have the same problems that someone had on page 8.
Of course, I read that vldmr gave a solution, but I don't know where to type the commands.
What do I lack?
florob is offline   Reply With Quote
Old 11-28-2011, 11:36 PM   #202
pablob
Connoisseur
pablob can extract oil from cheesepablob can extract oil from cheesepablob can extract oil from cheesepablob can extract oil from cheesepablob can extract oil from cheesepablob can extract oil from cheesepablob can extract oil from cheesepablob can extract oil from cheese
 
Posts: 87
Karma: 1059
Join Date: Sep 2011
Location: Canada
Device: enTourage Pocket eDGe
Allmine works quite nicely for me!

I am thinking of folding the changes into the "Golden Ermine" update so we can finally have an "Allmine ROM". Including and extracting your zipfiles should be straightforward, as copying and pasting the code to create the new serial number. My only question is what is the role of the build.prop file. What should I worry about it?

Thanks!
pablob is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2011, 06:23 AM   #203
vicinc
Guru
vicinc has a complete set of Star Wars action figures.vicinc has a complete set of Star Wars action figures.vicinc has a complete set of Star Wars action figures.vicinc has a complete set of Star Wars action figures.vicinc has a complete set of Star Wars action figures.
 
Posts: 733
Karma: 443
Join Date: May 2011
Location: UK
Device: Pocket Edgex2(1unborked), Alex, Nook B&W, Nook Color, Nook STR
the build.prop is the device id as seen on the market. with the existing build.prop we should only see apps that work for nexus only. I have 2 pes, one that I upgrade to allmine 10 days ago, all working fine everything for nexus in the market and one last few days and have very limited market. did anybody else noticed this? (same files used)..
vicinc is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2011, 11:03 AM   #204
tekknogenius
Groupie
tekknogenius can extract oil from cheesetekknogenius can extract oil from cheesetekknogenius can extract oil from cheesetekknogenius can extract oil from cheesetekknogenius can extract oil from cheesetekknogenius can extract oil from cheesetekknogenius can extract oil from cheesetekknogenius can extract oil from cheesetekknogenius can extract oil from cheese
 
tekknogenius's Avatar
 
Posts: 197
Karma: 1118
Join Date: Jul 2011
Device: Pocket Edge
Quote:
Originally Posted by pablob View Post
Allmine works quite nicely for me!

I am thinking of folding the changes into the "Golden Ermine" update so we can finally have an "Allmine ROM". Including and extracting your zipfiles should be straightforward, as copying and pasting the code to create the new serial number. My only question is what is the role of the build.prop file. What should I worry about it?

Thanks!
If you have not then please add the patched wpasupplicant that enables seeing adhoc networks in the standard wifi list. No need for additional software
tekknogenius is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2011, 08:50 AM   #205
ivanjt
Guru
ivanjt ought to be getting tired of karma fortunes by now.ivanjt ought to be getting tired of karma fortunes by now.ivanjt ought to be getting tired of karma fortunes by now.ivanjt ought to be getting tired of karma fortunes by now.ivanjt ought to be getting tired of karma fortunes by now.ivanjt ought to be getting tired of karma fortunes by now.ivanjt ought to be getting tired of karma fortunes by now.ivanjt ought to be getting tired of karma fortunes by now.ivanjt ought to be getting tired of karma fortunes by now.ivanjt ought to be getting tired of karma fortunes by now.ivanjt ought to be getting tired of karma fortunes by now.
 
Posts: 855
Karma: 1027478
Join Date: Aug 2010
Location: South of France
Device: kindle dx; eDGe
Quote:
Originally Posted by pablob View Post
Allmine works quite nicely for me!

I am thinking of folding the changes into the "Golden Ermine" update so we can finally have an "Allmine ROM". Including and extracting your zipfiles should be straightforward, as copying and pasting the code to create the new serial number. My only question is what is the role of the build.prop file. What should I worry about it?

Thanks!
Will this "Golden Ermine" eventually be released to work with the EE or is it restricted for ever to the PE?
ivanjt is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2011, 08:55 AM   #206
vicinc
Guru
vicinc has a complete set of Star Wars action figures.vicinc has a complete set of Star Wars action figures.vicinc has a complete set of Star Wars action figures.vicinc has a complete set of Star Wars action figures.vicinc has a complete set of Star Wars action figures.
 
Posts: 733
Karma: 443
Join Date: May 2011
Location: UK
Device: Pocket Edgex2(1unborked), Alex, Nook B&W, Nook Color, Nook STR
the principle is the same, but the developer does not have a device to test.
vicinc is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2011, 02:10 PM   #207
Gerrye
Zealot
Gerrye began at the beginning.
 
Gerrye's Avatar
 
Posts: 132
Karma: 10
Join Date: Mar 2011
Location: Leblon, Rio de Janeiro, Brazil
Device: 1 EE 3 PEs 2 Blk,1 Red(1 for parts)& Kindle Paperwhite, Notes 2 & 3
Allmine is mine !!!

K,

I installed Allmine & Gapps over Ermine, starting at step 11 and the installation went as expected... As I went through the setup, I followed the instructions and it seems to be working well.

I did notice a few quirks in the setup though and would appreciate your comments:

1. Edge Preferences, Turn Debug On of Off, now requires a debug password that I have no idea what it could be....

2. Accounts & sync settings, google account shows a sync error, on the syncing of contacts, but is indicated as temporary. I will watch it to see if it returns to normal.

3. Location & security settings, under Set Password, the change password function requires a pre-existing password that I have no knowledge of.

4. I still can't sign into Skype.

All in all, this is a great upgrade.

Thank you for your labors,




Quote:
Originally Posted by ktwombley View Post
I posted an update to fix market on the PE.

My blog:
http://bellybuttonporn.com/wp/2011/1...e-apps-market/

XDA-Developers thread:
http://forum.xda-developers.com/show...php?p=18128957

Please try it out and let me know how (if?!?) it works.
Gerrye is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2011, 02:14 PM   #208
Gerrye
Zealot
Gerrye began at the beginning.
 
Gerrye's Avatar
 
Posts: 132
Karma: 10
Join Date: Mar 2011
Location: Leblon, Rio de Janeiro, Brazil
Device: 1 EE 3 PEs 2 Blk,1 Red(1 for parts)& Kindle Paperwhite, Notes 2 & 3
Allmine is mine !!!

K,

I installed Allmine & Gapps over Ermine, starting at step 11 and the installation went as expected... As I went through the setup, I followed the instructions and it seems to be working well.

I did notice a few quirks in the PE Settings though and would appreciate your comments:

1. Edge Preferences, Turn Debug On of Off, now requires a debug password that I have no idea what it could be....

2. Accounts & sync settings, google account shows a sync error, on the syncing of contacts, but is indicated as temporary. I will watch it to see if it returns to normal.

3. Location & security settings, under Set Password, the change password function requires a pre-existing password that I have no knowledge of.

4. I still can't sign into Skype.

All in all, this is a great upgrade.

Thank you for your labors,




Quote:
Originally Posted by ktwombley View Post
I posted an update to fix market on the PE.

My blog:
http://bellybuttonporn.com/wp/2011/1...e-apps-market/

XDA-Developers thread:
http://forum.xda-developers.com/show...php?p=18128957

Please try it out and let me know how (if?!?) it works.
Gerrye is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2011, 02:18 PM   #209
pablob
Connoisseur
pablob can extract oil from cheesepablob can extract oil from cheesepablob can extract oil from cheesepablob can extract oil from cheesepablob can extract oil from cheesepablob can extract oil from cheesepablob can extract oil from cheesepablob can extract oil from cheese
 
Posts: 87
Karma: 1059
Join Date: Sep 2011
Location: Canada
Device: enTourage Pocket eDGe
Quote:
Originally Posted by ivanjt View Post
Will this "Golden Ermine" eventually be released to work with the EE or is it restricted for ever to the PE?
Just like vicinc said, the idea should be the same, but I don't have an EE to try it out. I haven't even looked at the Ermine update.zip file for the EE yet. If there are volunteers to test it out, I might try to do one (although this coming weeks I am going to be quite busy, so I don't know if I'll have much time).
pablob is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2011, 02:31 PM   #210
vicinc
Guru
vicinc has a complete set of Star Wars action figures.vicinc has a complete set of Star Wars action figures.vicinc has a complete set of Star Wars action figures.vicinc has a complete set of Star Wars action figures.vicinc has a complete set of Star Wars action figures.
 
Posts: 733
Karma: 443
Join Date: May 2011
Location: UK
Device: Pocket Edgex2(1unborked), Alex, Nook B&W, Nook Color, Nook STR
i think if you manage a full golden 2.2 rom with market this is the best for time being. also if you document the procedure some other clever minds with an EE may attempt.
the serial/tftp will help unborking so people can experiment.
vicinc is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The Ermine "Tweaks" Thread (Gapps, Ermine Bugs, and More) kennyminot enTourage eDGe 136 09-09-2012 03:53 PM
Who's willing to test this Ermine? ptsenter enTourage eDGe 11 07-06-2011 12:30 PM
is it possible to load “Android Market" or google application on PE Ermine version? tigerszheng enTourage eDGe 12 05-28-2011 12:09 AM
Ermine Snow enTourage Archive 77 04-11-2011 05:47 PM
Development Ermine UI Issues NiaTrue enTourage Archive 2 04-07-2011 04:53 PM


All times are GMT -4. The time now is 09:34 PM.


MobileRead.com is a privately owned, operated and funded community.