Register Guidelines E-Books Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   MobileRead Forums > E-Book Software > Calibre > Devices

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-25-2011, 01:57 AM   #1
gucky
Member
gucky began at the beginning.
 
Posts: 23
Karma: 10
Join Date: Sep 2010
Device: galaxy
Cut Contentserver from GUI possible?

Hello,

Ich want to install a Calibre Contnt Server in a VM. Actually i have a Installation with 1B RAM to edit Ebooks, too. But this is too much RAM. So is it Possible to install Callibre only with the Content Server in a smaller VM and have a bigger Installation with the GUI and connect to the Library in another Installation? Linux a X server under Linux?

greetings

Gucky
gucky is offline   Reply With Quote
Old 04-25-2011, 03:16 AM   #2
gucky
Member
gucky began at the beginning.
 
Posts: 23
Karma: 10
Join Date: Sep 2010
Device: galaxy
I woll try to install NFS oder sshfs with fuse to solve the Problem.

geetings

Gucky
gucky is offline   Reply With Quote
Old 04-25-2011, 06:24 AM   #3
Manichean
Wizard
Manichean My eyes! My eyes! The light is just too bright!Manichean My eyes! My eyes! The light is just too bright!Manichean My eyes! My eyes! The light is just too bright!Manichean My eyes! My eyes! The light is just too bright!Manichean My eyes! My eyes! The light is just too bright!Manichean My eyes! My eyes! The light is just too bright!Manichean My eyes! My eyes! The light is just too bright!Manichean My eyes! My eyes! The light is just too bright!Manichean My eyes! My eyes! The light is just too bright!Manichean My eyes! My eyes! The light is just too bright!Manichean My eyes! My eyes! The light is just too bright!
 
Manichean's Avatar
 
Posts: 3,130
Karma: 80446
Join Date: Feb 2008
Location: Germany
Device: Cybook Gen3
You can run the content server separate from the GUI via the CLI. As long as there is a valid path to the library from both your installations, it should work. You should be careful, though, not to access the library using two GUI installations, so be sure to actually call the content server via the CLI- you may run into trouble if you don't.
Manichean is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Text Cut Off jthedwalker Calibre 1 11-13-2010 12:15 PM
[Bug + Patch] UnicodeDecodeError in new contentserver browse mode koehli Calibre 1 10-31-2010 11:28 AM
When will we get a DX price cut markbot Amazon Kindle 13 12-08-2009 01:03 PM
Cut off Headers barney111 Bookeen 9 07-25-2008 04:15 AM
Any way to cut pages? drwowe Calibre 1 07-03-2008 11:25 PM


All times are GMT -4. The time now is 12:23 PM.


MobileRead.com is a privately owned, operated and funded community.