Register Guidelines E-Books Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   MobileRead Forums > E-Book Software > Calibre

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-28-2011, 01:51 AM   #1
mnsweeps
Junior Member
mnsweeps began at the beginning.
 
Posts: 2
Karma: 10
Join Date: Mar 2011
Device: NookColor
Running Calibre on apache..

Sorry I am new here and if this has been answered here I apologize.

I have apache running at port 80 on my server. How can I run Calibre under apache so that I can host it as a vhost? Note that vhost requires a directoryroot and i am not sure how to do that for Calibre.

I am running my server on windows home server sp 2.

Last edited by mnsweeps; 03-28-2011 at 01:55 AM.
mnsweeps is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2011, 02:03 AM   #2
kovidgoyal
creator of calibre
kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.
 
kovidgoyal's Avatar
 
Posts: 24,839
Karma: 4370273
Join Date: Oct 2006
Location: Mumbai, India
Device: Various
http://calibre-ebook.com/user_manual/server.html
kovidgoyal is offline   Reply With Quote
 
Enthusiast
Old 03-28-2011, 02:06 AM   #3
DoctorOhh
US Navy, Retired
DoctorOhh ought to be getting tired of karma fortunes by now.DoctorOhh ought to be getting tired of karma fortunes by now.DoctorOhh ought to be getting tired of karma fortunes by now.DoctorOhh ought to be getting tired of karma fortunes by now.DoctorOhh ought to be getting tired of karma fortunes by now.DoctorOhh ought to be getting tired of karma fortunes by now.DoctorOhh ought to be getting tired of karma fortunes by now.DoctorOhh ought to be getting tired of karma fortunes by now.DoctorOhh ought to be getting tired of karma fortunes by now.DoctorOhh ought to be getting tired of karma fortunes by now.DoctorOhh ought to be getting tired of karma fortunes by now.
 
DoctorOhh's Avatar
 
Posts: 8,589
Karma: 12369683
Join Date: Feb 2009
Location: North Carolina
Device: Nexus 7
This thread might also help.
DoctorOhh is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2011, 02:32 AM   #4
mnsweeps
Junior Member
mnsweeps began at the beginning.
 
Posts: 2
Karma: 10
Join Date: Mar 2011
Device: NookColor
Thx

Thanks guys.. I updated the apache httpd config vhost settings and it worked great.. These are my settings in case someone wants to know.

<VirtualHost *:80>
ServerName myserver.com
ServerAlias www.myserver.com
ProxyPass / http://localhost:8090/
ProxyPassReverse / http://localhost:8090/
</VirtualHost>
mnsweeps is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PHP+Apache web server for calibre ... chaley Related Tools 253 11-26-2013 08:35 AM
Running 2 devices with calibre trott3r Devices 7 02-12-2011 10:05 AM
calibre, apache, mod_python content server rupa Calibre 0 12-26-2010 10:29 AM
Anyone running calibre on Centos 5.3? merzy Calibre 7 06-06-2009 02:01 AM
Running Calibre (0.4.77) dsb66 Calibre 9 07-18-2008 04:42 AM


All times are GMT -4. The time now is 11:26 PM.


MobileRead.com is a privately owned, operated and funded community.