Register Guidelines E-Books Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   MobileRead Forums > E-Book Software > Calibre > Recipes

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-01-2011, 07:36 PM   #1
AustinTim
Member
AustinTim began at the beginning.
 
Posts: 19
Karma: 10
Join Date: Feb 2011
Device: kindle 3
Austin Statesman recipe

Anyone else having trouble with the Statesman recipe today?
Seems they might have changed the News feed secion... I get articles in the TOC but no body of the article.

used to work but broken today: http://www.statesman.com/section-rss.do?source=news

working: http://www.statesman.com/section-rss.do?source=local

Although it seems that any article that goes to a "Blog" post only has the title show up.. true for both feeds...
AustinTim is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2011, 08:45 PM   #2
kovidgoyal
creator of calibre
kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.kovidgoyal ought to be getting tired of karma fortunes by now.
 
kovidgoyal's Avatar
 
Posts: 26,344
Karma: 5382313
Join Date: Oct 2006
Location: Mumbai, India
Device: Various
fixed.
kovidgoyal is offline   Reply With Quote
 
Advertisement
Old 03-02-2011, 10:17 AM   #3
AustinTim
Member
AustinTim began at the beginning.
 
Posts: 19
Karma: 10
Join Date: Feb 2011
Device: kindle 3
Kovid,
thank you!

Being somewhat new around "here" I'm not sure what that means. Will it get pulled into Calibre when I restart it? Or only when there's a new release of Calibre?

Or did you post the python somewhere?

Just curious,
-Tim
AustinTim is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2011, 10:30 AM   #4
Starson17
Wizard
Starson17 can program the VCR without an owner's manual.Starson17 can program the VCR without an owner's manual.Starson17 can program the VCR without an owner's manual.Starson17 can program the VCR without an owner's manual.Starson17 can program the VCR without an owner's manual.Starson17 can program the VCR without an owner's manual.Starson17 can program the VCR without an owner's manual.Starson17 can program the VCR without an owner's manual.Starson17 can program the VCR without an owner's manual.Starson17 can program the VCR without an owner's manual.Starson17 can program the VCR without an owner's manual.
 
Posts: 4,004
Karma: 177841
Join Date: Dec 2009
Device: WinMo: IPAQ; Android: HTC HD2, Archos 7o; Java:Gravity T
Quote:
Originally Posted by AustinTim View Post
Kovid,
thank you!

Being somewhat new around "here" I'm not sure what that means. Will it get pulled into Calibre when I restart it? Or only when there's a new release of Calibre?

Or did you post the python somewhere?

Just curious,
-Tim
It will work when you run the recipe. You don't have to do anything. All builtin recipes check online when they run, and if they've been updated, the updated code runs first.
Starson17 is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2011, 12:03 PM   #5
AustinTim
Member
AustinTim began at the beginning.
 
Posts: 19
Karma: 10
Join Date: Feb 2011
Device: kindle 3
That's a pretty cool feature... well done!

One last question though. If I pull that into my custom news feed and go to the advanced tab will I get the new code?

thanks,
-tim
AustinTim is offline   Reply With Quote
Old 10-15-2012, 02:39 PM   #6
AustinTim
Member
AustinTim began at the beginning.
 
Posts: 19
Karma: 10
Join Date: Feb 2011
Device: kindle 3
Damn, news sites why do they have to keep changing things...

The AAS changed their rss feeds a few weeks ago... now the link I get when I try their rss feeds gets me the headlines but not the articles. Can someone help me please?

The new RSS link is
http://www.statesman.com/list/rss-mo...ws.medleystory

please let me know how to customize/change the python script to reflect the new changes.

Thanks in advance,
-Tim
AustinTim is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
news, receipe

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Recipe works when mocked up as Python file, fails when converted to Recipe ode Recipes 7 09-04-2011 05:57 AM
Hi from Austin, TX Gayle1942 Introduce Yourself 8 03-02-2011 03:57 PM
Hello From Austin, Tx cvkemp Introduce Yourself 2 03-14-2009 05:43 PM
Amazon adds Austin American-Statesman newspaper bwit Amazon Kindle 1 04-16-2008 12:58 AM
Hi from Austin TX alexswan11 Introduce Yourself 6 01-30-2008 08:31 AM


All times are GMT -4. The time now is 11:01 AM.


MobileRead.com is a privately owned, operated and funded community.