View Single Post
Old 06-27-2010, 09:15 AM   #1
senshikaze
Junior Member
senshikaze began at the beginning.
 
Posts: 3
Karma: 10
Join Date: Jun 2010
Device: sony prs-700
Calibre not showing text in UI [solved]

OS: Linux 64 (archlinux)
Calibre version: 0.7.5

When starting calibre, no text, or very little text, is shown in the UI. attached is a picture of the problem. This seemed to have been fairly unexpected (i was on the previous version from the arch aur(im not sure what it was)) when it happened and the problem followed through a complete removal then install of the new version(0.7.5). I am not sure what to do from here.

only output to the terminal i get is:
Code:
(<unknown>:15226): Pango-WARNING **: failed to choose a font, expect ugly output. engine-type='PangoRenderFc', script='common'
link  hasn't been detected!
link  hasn't been detected!

(<unknown>:15226): Gtk-WARNING **: Theme directory  clear/64x64 of theme AwOken II has no size field
(<unknown>:15226): Gtk-WARNING **: Theme directory  clear/48x48 of theme AwOken II has no size field
(<unknown>:15226): Gtk-WARNING **: Theme directory  clear/32x32 of theme AwOken II has no size field
(<unknown>:15226): Gtk-WARNING **: Theme directory  clear/22x22 of theme AwOken II has no size field
(<unknown>:15226): Gtk-WARNING **: Theme directory  clear/16x16 of theme AwOken II has no size field
*note: those last 5 errors go away if i change my theme, but text does not come back.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	calibre-0.7.5.png
Views:	122
Size:	74.8 KB
ID:	54154  

Last edited by senshikaze; 06-27-2010 at 05:07 PM. Reason: solved
senshikaze is offline   Reply With Quote