View Single Post
Old 05-28-2009, 10:51 AM   #1
ckirchho
Member
ckirchho is on a distinguished road
 
Posts: 18
Karma: 62
Join Date: Mar 2009
Device: none
Strange rendering of table contents

Heelo,

as you can see on the attached screenshots, I have a table, and when a line of text in a <th> with right aligned text is beginning with a round opening bracket, it is most likely to be dispalced.
In Screen1.pngI replaced the "(" with an ")". The rendering is as wanted
In Screen2.pngI Put the "(" again at the beginning of that line, and the whole line is moved to the right, partly outside the tables bounds
In Screen3.png I added more "(" to the beginning of other lines. Except for the first line.
In Screen4.png I added the "(" to the other th cells as well. It seems that the first line is always ok, but a "(" as the beginning of the subsequent lines triggers the bad positioning.

I can see this behavior in ADE and in Sony PRS-505.

I tried to replace the "(" with & #40;, but the result is the same.

Does anybody know what could cause this behavior and how to correct it?

Best regards,

Christian Kirchhoff
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screen1.png
Views:	170
Size:	16.2 KB
ID:	29941   Click image for larger version

Name:	Screen2.png
Views:	166
Size:	16.6 KB
ID:	29942   Click image for larger version

Name:	Screen3.png
Views:	159
Size:	16.7 KB
ID:	29943   Click image for larger version

Name:	Screen4.png
Views:	166
Size:	16.6 KB
ID:	29944  
ckirchho is offline   Reply With Quote