View Single Post
Old 01-25-2013, 04:50 PM   #496
=X=
Wizard
=X= ought to be getting tired of karma fortunes by now.=X= ought to be getting tired of karma fortunes by now.=X= ought to be getting tired of karma fortunes by now.=X= ought to be getting tired of karma fortunes by now.=X= ought to be getting tired of karma fortunes by now.=X= ought to be getting tired of karma fortunes by now.=X= ought to be getting tired of karma fortunes by now.=X= ought to be getting tired of karma fortunes by now.=X= ought to be getting tired of karma fortunes by now.=X= ought to be getting tired of karma fortunes by now.=X= ought to be getting tired of karma fortunes by now.
 
=X='s Avatar
 
Posts: 3,672
Karma: 12205348
Join Date: Mar 2008
Device: Galaxy S, Nook w/CM7
Quote:
Originally Posted by timbooo View Post
Hey "X" if you're still around. Firstly of course I'll echo everyone's gratitude for the nice toolset you've handed us. Unfortunately I'm mostly here to whine about a problem I'm having though. Similarly to a few others I've seen on my skim through the thread, I'm on Windows 7 and Office 2010, using the 2007 template, and Word crashes during the export. It seems to crash at the instant that a second instance of Word opens. Unlike some others though, nothing is created for me. I would just move on and use something else but I've prepared 100 files before realising that export doesn't work! (Woe is me!) So, I'd prefer to find out how to get it working.

I thought maybe permissions or somesuch was at fault. I stored my template file on the desktop (because I'm lazy and messy) and I thought maybe that was it. So I copied it to a "normal" folder and tried a brand new fresh new file but still no luck. I'm using all the proper buttons to set title, author. Mostly using the magic chapter finder (I love you so much for this, btw). Alas nothing works.

Any ideas, anyone?
I'm still around, though I hardly visit the site anymore.

I'm not sure what problem you are seeing is. The issue did exist for everyone at one point but I rewrote the 2007 template to resolve that defect. Since then I've not seen or have been able to reproduce the problem.

My configuration is very similar to yours, I have Windows 7 and office 2010. The way I start a word doc is to double click on the template (I actually have gravitated to putting a shortcut on my task bar since I use it so often).

Some data that might help me resolve this issue is to enable the debug flag, it's on one of the tabs on the "create eBook" dialogbox. It will produce a "debug.txt" file in the same location of the word doc. Also show a screen shot of the error if an error is being shown.


Btw your welcome, hopefully we can get this issue resolved for you so you can keep on enjoying the tool.

=X=
=X= is offline   Reply With Quote