View Single Post
Old 12-03-2012, 04:15 AM   #6
michaelbr
Enthusiast
michaelbr began at the beginning.
 
michaelbr's Avatar
 
Posts: 35
Karma: 10
Join Date: Aug 2010
Location: Taipei/Taiwan
Device: Android 4.0.4
Quote:
Originally Posted by Doitsu View Post
I tested your style-sheet with a dummy text file and no -webkit style parameters were added. That leaves only the actual .html source file as the culprit.

Most likely the text that you applied the h3 to had already a style assigned to it that was merged with the h3 style.
Thanks Doitsu for your reply, this is step by step what I did:
1) loaded CSS into Sigil by right click Styles folder, then Add Existing Files...., then selected the CSS file in my drive.
2) linked the CSS file into the default blank html file
3) typed the following text into the default blank html file
header 1
header 2
header 3
4) this is the html code for my html file
Code:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8" standalone="no"?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.1//EN"
  "http://www.w3.org/TR/xhtml11/DTD/xhtml11.dtd">

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
  <title></title>
  <link href="../Styles/word%20tips.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
</head>

<body>
  <h1>1111</h1>

  <h2>2222</h2>

  <h3>3333&nbsp;</h3>
</body>
</html>
and the attached jpeg is what shows in the Preview View window.

I thought maybe my Sigil was corrupted, so I just re-installed it again, still the same, what I'm doing different?

ps: what's user agent stylesheet? the webkit said it belongs to user agent stylesheet and I have no idea where this user agent stylesheet came from!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	sigil1.jpg
Views:	69
Size:	108.5 KB
ID:	97155  
michaelbr is offline   Reply With Quote