View Single Post
Old 11-18-2012, 11:07 AM   #11
geekmaster
bit basher & pixel pusher
geekmaster ought to be getting tired of karma fortunes by now.geekmaster ought to be getting tired of karma fortunes by now.geekmaster ought to be getting tired of karma fortunes by now.geekmaster ought to be getting tired of karma fortunes by now.geekmaster ought to be getting tired of karma fortunes by now.geekmaster ought to be getting tired of karma fortunes by now.geekmaster ought to be getting tired of karma fortunes by now.geekmaster ought to be getting tired of karma fortunes by now.geekmaster ought to be getting tired of karma fortunes by now.geekmaster ought to be getting tired of karma fortunes by now.geekmaster ought to be getting tired of karma fortunes by now.
 
geekmaster's Avatar
 
Posts: 5,674
Karma: 7581653
Join Date: Nov 2011
Location: A young man living in an old man's body.
Device: Too many.
Quote:
Originally Posted by eureka View Post
It should work only if boot_mode is set to "factory", right? By default, boot_mode is set to "main". It's initialized from some configuration variable (idme variable), persistently stored at eMMC. You can change bootmode from U-Boot console (by idme command) or from root shell on device (by /usr/sbin/idme tool).
Another "catch-22" situation. The factory cable may only work if bootmode = factory, but you need root access to change that bootmode var. After you have root, you no longer need factory mode.
geekmaster is online now   Reply With Quote