View Single Post
Old 11-08-2012, 06:59 PM   #19
NiLuJe
BLAM!
NiLuJe ought to be getting tired of karma fortunes by now.NiLuJe ought to be getting tired of karma fortunes by now.NiLuJe ought to be getting tired of karma fortunes by now.NiLuJe ought to be getting tired of karma fortunes by now.NiLuJe ought to be getting tired of karma fortunes by now.NiLuJe ought to be getting tired of karma fortunes by now.NiLuJe ought to be getting tired of karma fortunes by now.NiLuJe ought to be getting tired of karma fortunes by now.NiLuJe ought to be getting tired of karma fortunes by now.NiLuJe ought to be getting tired of karma fortunes by now.NiLuJe ought to be getting tired of karma fortunes by now.
 
NiLuJe's Avatar
 
Posts: 4,878
Karma: 4492229
Join Date: Jun 2010
Location: Paris, France
Device: Kindle 2i, 3g, 4, 5w, PW & PW2
To get back to Beekr25's message:

I didn't check the files, but given the first post and your answers a few messages later, I'm guessing you didn't put USBNet in the image, ixtab?

So, err, why the hell is Beekr25 seeing an eips print from USBnet? ^^

@Beekr25: So, yeah, more details ;D. Did you happen to have USBNet installed before doing this? (Because if you did, and you're seeing it after a full flash, something obviously went wrong during the flash).
You mentioned it appeared 'over the advert', so was that *after* the boot process (ie. on the Home page)?
Or did you just reinstall it after the 5.3 flash?

Last edited by NiLuJe; 11-08-2012 at 07:04 PM.
NiLuJe is offline   Reply With Quote