View Single Post
Old 09-22-2012, 11:12 PM   #13
NiLuJe
BLAM!
NiLuJe ought to be getting tired of karma fortunes by now.NiLuJe ought to be getting tired of karma fortunes by now.NiLuJe ought to be getting tired of karma fortunes by now.NiLuJe ought to be getting tired of karma fortunes by now.NiLuJe ought to be getting tired of karma fortunes by now.NiLuJe ought to be getting tired of karma fortunes by now.NiLuJe ought to be getting tired of karma fortunes by now.NiLuJe ought to be getting tired of karma fortunes by now.NiLuJe ought to be getting tired of karma fortunes by now.NiLuJe ought to be getting tired of karma fortunes by now.NiLuJe ought to be getting tired of karma fortunes by now.
 
NiLuJe's Avatar
 
Posts: 4,889
Karma: 4492229
Join Date: Jun 2010
Location: Paris, France
Device: Kindle 2i, 3g, 4, 5w, PW & PW2
@hippy dave: Ah, wasn't aware of that one, but that explains it, thanks .

I can't tell you much, besides the fact that it does work on a 10.7/10.8 MBA with Xcode 4+CLI tools with MacPorts . But the static build-script actually doesn't depend on MacPorts, that's the whole point, so it should hopefully only require Xcode & its CLI tools, although I haven't tested this on anything older than 10.7 .

(As for i386 vs i686, that's just how the Mach-O binaries refer to the arch, I have no idea what actual compiler settings it defaults to ).

(That said, if you can run the MacPort build in debug mode [-d] and forward me the build log, I can try to look at it & fix it . I suspect you'll encounter the same failure when building it manually/via the static script anyway, so, let's try to fix it ^^).

Last edited by NiLuJe; 09-22-2012 at 11:22 PM.
NiLuJe is online now   Reply With Quote