View Single Post
Old 08-06-2012, 09:46 PM   #43
DoctorOhh
US Navy, Retired
DoctorOhh ought to be getting tired of karma fortunes by now.DoctorOhh ought to be getting tired of karma fortunes by now.DoctorOhh ought to be getting tired of karma fortunes by now.DoctorOhh ought to be getting tired of karma fortunes by now.DoctorOhh ought to be getting tired of karma fortunes by now.DoctorOhh ought to be getting tired of karma fortunes by now.DoctorOhh ought to be getting tired of karma fortunes by now.DoctorOhh ought to be getting tired of karma fortunes by now.DoctorOhh ought to be getting tired of karma fortunes by now.DoctorOhh ought to be getting tired of karma fortunes by now.DoctorOhh ought to be getting tired of karma fortunes by now.
 
DoctorOhh's Avatar
 
Posts: 8,773
Karma: 12516053
Join Date: Feb 2009
Location: North Carolina
Device: Nexus 7
Quote:
Originally Posted by DedTV View Post
Had to remove the plug in, restart calibre then reinstall the plug in and after another restart everything is fine. Not a big deal, but it might cause some confusion for those updating if it happens to them too.
FYI I didn't experience this on my Windows 7 machine.

For others that might experience this issue, simply toggle the tag browser icon in the lower left corner next to Jobs (see attached)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	tagbrowsertoggle.jpg
Views:	85
Size:	204.9 KB
ID:	90264  

Last edited by DoctorOhh; 08-06-2012 at 09:49 PM.
DoctorOhh is offline   Reply With Quote