View Single Post
Old 08-02-2012, 11:52 AM   #3
twobob
( ͡° ͜ʖ ͡°){ʇlnɐɟ ƃǝs}Týr
twobob ought to be getting tired of karma fortunes by now.twobob ought to be getting tired of karma fortunes by now.twobob ought to be getting tired of karma fortunes by now.twobob ought to be getting tired of karma fortunes by now.twobob ought to be getting tired of karma fortunes by now.twobob ought to be getting tired of karma fortunes by now.twobob ought to be getting tired of karma fortunes by now.twobob ought to be getting tired of karma fortunes by now.twobob ought to be getting tired of karma fortunes by now.twobob ought to be getting tired of karma fortunes by now.twobob ought to be getting tired of karma fortunes by now.
 
twobob's Avatar
 
Posts: 6,491
Karma: 5977000
Join Date: Jun 2012
Location: uti gratia usura (Yao ying da ying; Mo ying da yieng)
Device: PW-WIFI|K5-3G+WIFI| K4|K3-3G|DXG|K2| Rooted Nook Touch
ensured x-compiler is doing the biz.

Checked I am configged to run via which
Code:
twobob@dev /usr/local/bin $ which arm-none-linux-gnueabi-as

/opt/arm-2012.03/bin/arm-none-linux-gnueabi-as
reffed http://www.ibm.com/developerworks/li...arm-toolchain/ for further thoughts on linking short names. (mainly ignored but read it anyway)

Linked the bins to Eclipse via Install Software from http://gnuarmeclipse.sourceforge.net/updates
(The GNU ARM Eclipse Plug-in is an Eclipse CDT Manged Build Extension)

Instructions (for mac but still good) are here http://rohitdureja.wordpress.com/201...mac-os-x-10-7/

(also here is an interesting read: http://deneb.homedns.org/things/?p=113 )

Caveat!!! Eclipse CDT 8.0 is REQUIRED for gnu x-tools seemingly. (That's Juno, Indigo I think... to we plebs) Grab it from Kek or Original software site.

Create the right project type (check the docs but in essence something c++ with make)

Create make targets

Open up the "Make Targets View" in Eclipse ("Window/Show View/Make Targets" — in my setup this is on the right part of the Eclipse window), click right-mouse on the project's name and add two new "Targets":

Target Name: qmake
Make Target: myQtProj.pro (change it to your needs)
Build Command: qmake (un-flag and change this option)

Target Name: all
Make Target: all
Build Command: default (make)

Last edited by twobob; 08-02-2012 at 01:00 PM. Reason: added xtra link
twobob is offline   Reply With Quote