View Single Post
Old 01-27-2011, 08:17 AM   #3
Ferrus
Junior Member
Ferrus began at the beginning.
 
Posts: 4
Karma: 10
Join Date: Jan 2011
Device: prs500
I've used the binary install and now i get this from the debug
Version: 0.7.42
USB devices on system:
[['0x1d6b',
'0x1',
'0x206',
'Linux 2.6.32-21-generic uhci_hcd',
'UHCI Host Controller',
'0000:00:1d.0'],
['0x5ca', '0x183b', '0x100', '', '', ''],
['0x1d6b',
'0x1',
'0x206',
'Linux 2.6.32-21-generic uhci_hcd',
'UHCI Host Controller',
'0000:00:1d.1'],
['0x44e', '0x3012', '0x100', '', '', ''],
['0x54c', '0x29b', '0x100', 'Sony', 'Sony Portable Reader System', ''],
['0x9da', '0x6', '0x1', 'USB Optical Mouse', 'USB Optical Mouse', ''],
['0x44e', '0x3011', '0x100', 'Broadcom', 'BCM2045B2', ''],
['0x1d6b',
'0x1',
'0x206',
'Linux 2.6.32-21-generic uhci_hcd',
'UHCI Host Controller',
'0000:00:1a.1'],
['0x1d6b',
'0x2',
'0x206',
'Linux 2.6.32-21-generic ehci_hcd',
'EHCI Host Controller',
'0000:00:1a.7'],
['0x1d6b',
'0x1',
'0x206',
'Linux 2.6.32-21-generic uhci_hcd',
'UHCI Host Controller',
'0000:00:1d.2'],
['0xbc2', '0x3300', '0x130', 'Seagate', 'Desktop', '2GHL1882'],
['0x44e', '0x3013', '0x100', '', '', ''],
['0x1d6b',
'0x2',
'0x206',
'Linux 2.6.32-21-generic ehci_hcd',
'EHCI Host Controller',
'0000:00:1d.7'],
['0x1d6b',
'0x1',
'0x206',
'Linux 2.6.32-21-generic uhci_hcd',
'UHCI Host Controller',
'0000:00:1a.0']]
Available plugins: ALEX ALURATEK_COLOR ANDROID AVANT AZBOOKA BAMBOOK BLACKBERRY BOOQ BOOX
COOL_ER CYBOOK DBOOK E52 E71X EB511 EB600 EBK52 ECLICTO EDGE EEEREADER
ELONEX ESLICK FOLDER_DEVICE_FOR_CONFIG GEMEI GER2 HANLINV3 HANLINV5
ILIAD INVESBOOK IPAPYRUS IREXDR1000 IREXDR800 IRIVER_STORY ITALICA
JETBOOK JETBOOK_MINI KINDLE KINDLE2 KINDLE_DX KOBO KOGAN LUMIREAD
MENTOR N516 N770 N810 NEWSMY NEXTBOOK NOOK NOOK_COLOR NUUT2 ORIZON
PALMPRE PDNOVEL PDNOVEL_KOBO PICO POCKETBOOK301 POCKETBOOK360
POCKETBOOK602 POCKETBOOK701 PRS505 Q600 README S60 SHINEBOOK SNE SOVOS
SPECTRA SUNSTECH_EB700 SWEEX TECLAST_K3 THEBOOK TREKSTOR VELOCITYMICRO

Looking for devices...

Devices possibly connected: None


I've disabled automounting so as far as i am aware there is nothing that should be using it
Ferrus is offline   Reply With Quote