View Single Post
Old 11-28-2010, 09:19 AM   #5
Manichean
Wizard
Manichean My eyes! My eyes! The light is just too bright!Manichean My eyes! My eyes! The light is just too bright!Manichean My eyes! My eyes! The light is just too bright!Manichean My eyes! My eyes! The light is just too bright!Manichean My eyes! My eyes! The light is just too bright!Manichean My eyes! My eyes! The light is just too bright!Manichean My eyes! My eyes! The light is just too bright!Manichean My eyes! My eyes! The light is just too bright!Manichean My eyes! My eyes! The light is just too bright!Manichean My eyes! My eyes! The light is just too bright!Manichean My eyes! My eyes! The light is just too bright!
 
Manichean's Avatar
 
Posts: 3,130
Karma: 80446
Join Date: Feb 2008
Location: Germany
Device: Cybook Gen3
Installed SearchTheInternet as per instructions. After restarting calibre, it hangs on the splash screen, calibre-debug -g gives the following:
Code:
C:\Windows\System32>calibre-debug -g
Starting up...
Traceback (most recent call last):
  File "site-packages\calibre\gui2\main.py", line 250, in initialize
  File "site-packages\calibre\gui2\main.py", line 231, in initialize_db
  File "site-packages\calibre\gui2\main.py", line 200, in initialize_db_stage2
  File "site-packages\calibre\gui2\main.py", line 151, in start_gui
  File "site-packages\calibre\gui2\ui.py", line 105, in __init__
AttributeError: 'NoneType' object has no attribute 'split'
Removed the plugin manually and was able to restart calibre as normal (although obviously, without the plugin). I'm running 0.7.31 on XP SP3.

Any ideas?
Manichean is offline