View Full Version : update os


oorwullie
07-26-2010, 03:40 PM
wits have released an update to increase volume level. if i update will i have to reinstall all of my apps??:help:

AnemicOak
07-26-2010, 03:53 PM
When I updated my phone to 2.1 I had to reinstall all of my apps. I don't know for sure if that's a general Android thing (I suspect so) or an HTC/Sprint specific thing.

sakura-panda
07-26-2010, 06:36 PM
I need to update my phone but I haven't done it yet -- I can't see the Nook app and I wonder if it is because I'm still on the older OS. My contacts are a mess and I don't want to mess with the phone until I straighten that out -- I didn't even think about apps!

I've linked up to appbrain (http://www.appbrain.com/info/faq) and I'm hoping that will make it easy for me to find my apps to reinstall them -- rather than having to search for them all again.