View Full Version : No cover image in ADE from InDesign


wannabee
02-25-2011, 01:54 AM
I'm baffled. The same file I had the trouble slicing in Sigil trying to create a TOC was fixed by exporting out and back into InDesign and the exports fixed whatever was stopping me saving a TOC but now the cover image page is blank in ADE. iBooks and Callibre and Firefox show it no problem. The cover was created by splitting on top level TOC and to do it I created a h1 title called "cover" on that page above the image. The word "Cover" appears correctly but no image and no alt="tired_cover.jpg either. Here's the cover file if it helps.

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.1//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml11/DTD/xhtml11.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<title>Tired.xhtml</title>
<link href="template.css" rel="stylesheet" type="text/css"/>
</head>
<body>
<div id="tired">
<div class="generated-style">
<h1 class="h1" xml:lang="en-us" id="toc-anchor">cover </h1>
<p class="body-text-ctr" xml:lang="en-us"><span class="generated-style-2"><img class="generated-style-2" src="images/tired_cover.jpg" alt="tired_cover.jpg"/></span></p>
</div>
</div>
</body>
</html>

Adjust
02-25-2011, 03:14 AM
If your cover is CMYK instead of RGB it won't display...This happens to me all the time. LOL

wannabee
02-25-2011, 03:25 AM
:smack: Thanks mate :smack:

Adjust
02-25-2011, 03:40 AM
No worries mate, The first time it happened to me I spent at least 2 hours trying to work it out... hahaha